Obecné zásady zpracování osobních údajů společností

Tímto dokumentem Vás informujeme o tom, jak naše společnost nakládá s osobními údaji, které jste nám o sobě sdělil či které jsme o Vás získali v souvislosti s naší činností. Vaše práva vůči nám v souvislosti se zpracováním osobních údajů jsou upravena obecným nařízením o ochraně osobních údajů, jehož plný text naleznete zde (https://www.uoou.cz/assets/File.ashx?id_org=200144&id_dokumenty=20112). O Vašich nejdůležitějších právech Vás informujeme v tomto textu. I. Základní údaje o nás Identifikační údaje společnosti: Název a IČ: United Foods Europe s.r.o.; IČ: 28459717 Sídlo: Praha - Libuš, Šátalská 987/4, PSČ 142 00 Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Webové stránky: beautyshape.cz II. Pověřenec pro ochranu osobních údajů Pověřenec pro ochranu osobních údajů je Kateryna Bren. Můžete jej kontaktovat prostřednictvím společnosti (základní údaje o nás) nebo přímo emailem zde: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. III. Účel zpracování osobních údajů Vaše osobní údaje zpracováváme prvotně proto, abychom Vám mohli poskytovat služby, které jste si u nás objednali, a abychom mohli splnit povinnosti, které nám ukládají právní předpisy. K takovému zpracovávání jsme oprávnění tehdy, pokud je nezbytné pro splnění smlouvy, kterou jste s námi uzavřeli nebo s námi chcete uzavřít, nebo pro splnění povinnosti, která se na nás vztahuje. Vedle toho Vaše osobní údaje můžeme zpracovávat tehdy, máme-li na jejich zpracování oprávněný zájem. Takto osobní údaje v nezbytném rozsahu zpracováváme pro účely dokumentace námi poskytnutých služeb, plnění našich provozních potřeb (zejména k vnitřnímu hodnocení poskytnutých služeb za účelem dalšího zkvalitnění námi nabízených služeb), hájení a uplatňování našich práv a dále proto, abychom Vás informovali o aktuální nabídce našich služeb. Pokud si nepřejete tyto informace dostávat, můžete jejich přijímání kdykoli snadno zakázat kliknutím na odkaz, který naleznete v každé emailové zprávě. IV. Rozsah zpracovaných osobních údajů Zpracováváme jen ty osobní údaje, které skutečně potřebujeme k účelu, pro který jsme je od Vás získali či k jinému účelu, o němž jsme Vás předem informovali. V. Předávání osobních údajů Vaše údaje nepředáváme jiným osobám bez Vašeho vědomí, pokud nám takový postup neukládá zákon nebo rozhodnutí orgánu veřejné moci. Výjimkou je předávání osobních údajů našim prověřeným dodavatelům pro účely poskytnutí jejich služeb (identifikační údaje předáváme poskytovatelům účetních a souvisejících služeb, kontaktní údaje předáváme poskytovatelům marketingových služeb); údaje o zdravotním stavu předáváme jen těm pracovníkům, kteří je nezbytně potřebují k provedení lékařského zákroku či poskytnutí následné péče. VI. Doba zpracování Osobní údaje jsou u nás uloženy po dobu, po kterou je potřebujeme k účelu, pro který jsou zpracovávány. Tato doba vyplývá z právních předpisů. VII. Práva osob, kterých se údaje týkají V souvislosti se zpracováváním osobních údajů máte celou řadu práv, které vůči nám můžete uplatnit za podmínek upravených obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR): a) právo na přístup k údajům – poskytneme Vám potvrzení o tom, zda zpracováváme či nezpracováváme Vaše osobní údaje; pokud Vaše osobní údaje zpracováváme, tak Vám Vaše osobní údaje poskytneme společně s informacemi o tom, jak tyto osobní údaje zpracováváme; b) právo na opravu osobních údajů – zjistíte-li, že údaje, které o Vás máme, jsou nepřesné, můžete nás kdykoli požádat o jejich opravu a my tuto opravu provedeme; c) právo na výmaz – na Vaši žádost vymažeme osobní údaje, které se Vás týkají, pokud již Vaše údaje nepotřebujeme, pokud jste odvolali souhlas, na jehož základě jsme je zpracovávali, pokud jste vznesli námitky proti jejich zpracování, pokud byly osobní údaje zpracovávány protiprávně, pokud nám výmaz ukládá zákon nebo jiný právní předpis nebo pokud byly shromážděny v souvislosti s nabídkou služeb informační společnosti určené dítěti. Výmaz můžeme odepřít jen z důvodů uvedených v GDPR; d) právo na omezení zpracování – místo výmazu můžete požadovat omezení zpracování, v takovém případě u nás údaje zůstanou uložené, avšak nebudeme k nim přistupovat ani s nimi jakkoli jinak nakládat; e) právo na přenesení osobních údajů k jinému správci – pokud jste nám poskytli své údaje ve strukturovaném a strojově čitelném formátu, předáme tyto Vaše údaje na základě Vaší žádosti jinému správci; f) právo vznést námitku proti zpracování – námitku můžete uplatnit tehdy, domníváte-li se, že náš zájem na zpracování Vašich osobních údajů není silnější než Vaše právo na důvěrnost údajů, které o Vás zpracováváme, v takovém případě znovu důkladně a s přihlédnutím k Vaší námitce posoudíme míru našeho oprávněného zájmu a o tomto přezkoumání Vás budeme informovat. Do té doby Vaše údaje nebudeme zpracovávat; g) právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů – domníváte-li se, že porušujeme Vaše práva, můžete na nás podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.  

O nás

BEAUTYSHAPE Praha. Moderní kosmetický salon a kadeřnictví s týmem profesionálů. Více než 100 beauty služeb můžete absolvovat na jednom místě.

Facebook salon krásy beautyshape Twitter salon krásy beautyshape Linkedin salon krásy beautyshape Skype salon krásy beautyshape Instagram salon krásy beautyshape

Kontakt

ul. Lublaňská 47
120 00 Praha 2
Česká republika
mob.:+420 773 03 47 47
tel.:+420 222 54 20 69
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
 
Top
Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. More details…